Tilin poistaminen
Avaa i-Futhark-sovelluksessa Asetukset → Tietosi. Kopioi käyttäjätunnuksesi ja valitse sitten ”Poista tilini”. Liitä tunnus vahvistusnäkymään aloittaaksesi tilin pysyvän poistamisen. Tätä toimintoa ei voi peruuttaa.
Poistaminen koskee tiliä ja siihen liittyviä tietoja, lukuun ottamatta tietoja, joiden säilyttäminen on edelleen tarpeen lakisääteisen velvoitteen täyttämiseksi.
Tietojesi hakeminen
Avaa i-Futhark-sovelluksessa Asetukset → Tietosi ja valitse ”Lataa tietoni (ZIP)”. Arkisto sisältää tiliisi liittyvät Firestore-JSON-tiedostot, kuten päiväkirjan, tietovisatilastot ja synkronoidut asetukset, sekä tällä laitteella olevat paikalliset tiedot. Käytettävissä olevat tiedot synkronoidaan ennen vientiarkiston valmistelua.
Photos-sovellukseen jo tallentamasi tai muualle jakamasi luomukset pysyvät hallinnassasi.
Tilaukset ja apu
Tilin poistaminen ei peruuta Apple-tilausta. Hallinnoi sen uusimista Apple-tilisi Tilausasetuksissa.
Jos sinulla on vaikeuksia päästä sovellukseen tai haluat kysyä oikeuksistasi, käytä Yhteystiedot-sivua. Älä koskaan ilmoita salasanaasi.