Slett kontoen din
I i-Futhark-appen åpner du Innstillinger → Dataene dine. Kopier ID-en din, og velg deretter «Slett kontoen min». Lim inn ID-en i bekreftelsesfeltet for å starte den permanente slettingen. Denne handlingen kan ikke angres.
Slettingen gjelder kontoen og tilknyttede data, med forbehold om opplysninger som må oppbevares for å overholde en juridisk forpliktelse.
Hent dataene dine
Åpne Innstillinger → Dataene dine i i-Futhark-appen, og velg «Last ned dataene mine (ZIP)». Arkivet inneholder Firestore-JSON-dokumentene som er knyttet til kontoen din, blant annet dagboken, quizstatistikken og synkroniserte innstillinger, samt lokale data fra denne enheten. Synkroniseringen som er tilgjengelig, fullføres før eksporten klargjøres.
Motiver som allerede er lagret i Bilder eller delt til et annet sted, er fortsatt under din kontroll.
Abonnementer og hjelp
Sletting av kontoen avslutter ikke Apple-abonnementet. Administrer fornyelsen i abonnementsinnstillingene for Apple-kontoen din.
Hvis du har problemer med å få tilgang til appen, eller vil stille et spørsmål om rettighetene dine, kan du bruke kontaktsiden. Oppgi aldri passordet ditt.