Samme rom, uten reklame
Premium fjerner reklame fra opplevelsen. Apple viser pris og vilkår for tilbudet i appen før kjøpet.
Alle steinene mens abonnementet varer
Et aktivt abonnement låser opp Premium-utseender og utseender som er tilgjengelige gjennom belønningsreklame. Steiner i belønningskategorien som er tilgjengelige i en verifisert betalt periode, beholdes etter at perioden utløper; nye steiner som legges til senere, må fortsatt låses opp.
Hele dagboken
Uten Premium viser dagboken de siste sju dagene med aktivitet. Premium gir tilgang til hele historikken som er lagret på enheten din. Når tilgangen utløper, slettes ikke eldre oppføringer automatisk.
Velg og administrer tilbudet ditt
Appen tilbyr måneds- og årsabonnement. Apple kan også tilby månedlig betaling med årlig binding, avhengig av land og tilgjengelig tilbud. Beløp, periode og eventuell binding vises før du bekrefter.
Noen holdepunkter
Kan jeg gjenopprette kjøpene mine?
Bruk Gjenopprett kjøp på Premium-skjermen med Apple-kontoen som tegnet abonnementet. Apple kontrollerer transaksjonene og aktive rettigheter.
Avslutter sletting av kontoen abonnementet mitt?
Nei. Abonnementet administreres separat av Apple. Du kan si det opp i abonnementsinnstillingene for Apple-kontoen din.
