Ta sama przestrzeń, bez reklam
Premium usuwa reklamy z korzystania z aplikacji. Apple wyświetla cenę i warunki oferty w aplikacji przed zakupem.
Wszystkie kamienie w trakcie subskrypcji
Aktywna subskrypcja odblokowuje motywy Premium i te dostępne za obejrzenie reklamy z nagrodą. Kamienie z kategorii nagradzanej, odblokowane w trakcie zweryfikowanego, opłaconego okresu, pozostają dostępne po jego wygaśnięciu; nowe kamienie dodane później nadal trzeba odblokować.
Pełny Dziennik
Bez Premium Dziennik pokazuje aktywność z ostatnich siedmiu dni. Premium zapewnia dostęp do pełnej historii zapisanej na Twoim urządzeniu. Wygaśnięcie dostępu nie usuwa automatycznie wcześniejszych wpisów.
Wybierz ofertę i zarządzaj nią
W aplikacji dostępne są plany miesięczne i roczne. Apple może również oferować płatności miesięczne przy rocznym zobowiązaniu, zależnie od kraju i dostępnej oferty. Kwota, okres i ewentualne zobowiązanie są przedstawiane przed potwierdzeniem.
Kilka wskazówek
Czy mogę przywrócić zakupy?
Na ekranie Premium wybierz opcję Przywróć zakupy i użyj konta Apple, za pomocą którego dokonano subskrypcji. Apple weryfikuje transakcje i aktywne uprawnienia.
Czy usunięcie konta anuluje subskrypcję?
Nie. Subskrypcją zarządza osobno Apple. Możesz ją anulować w ustawieniach subskrypcji na swoim koncie Apple.
