Sama tila ilman mainoksia
Premium poistaa mainokset käyttökokemuksesta. Apple näyttää tarjouksen hinnan ja ehdot sovelluksessa ennen ostoa.
Kaikki kivet tilauksen aikana
Aktiivinen tilaus avaa Premium-ulkoasut sekä palkkion saamiseen liittyvän mainoksen kautta saatavat ulkoasut. Maksullisen ja vahvistetun tilausjakson aikana saatavilla olevat palkkioluokan kivet säilyvät tilauksen päätyttyä; myöhemmin lisättävät uudet kivet on edelleen avattava.
Päiväkirjan koko historia
Ilman Premiumia päiväkirja näyttää seitsemän viime päivän toimintasi. Premium avaa koko laitteellesi tallennetun historian. Käyttöoikeuden päättyminen ei automaattisesti poista vanhoja merkintöjä.
Valitse ja hallinnoi tilaustasi
Sovelluksessa on kuukausi- ja vuositilaukset. Apple saattaa myös tarjota maasta ja saatavilla olevasta tarjouksesta riippuen kuukausilaskutusta, johon liittyy vuodeksi sitoutuminen. Hinta, kausi ja mahdollinen sitoutumisvelvoite ilmoitetaan ennen vahvistusta.
Muutamia suuntaviivoja
Voinko palauttaa ostokseni?
Valitse Premium-näkymässä Palauta ostokset ja käytä tilauksen tehnyttä Apple-tiliä. Apple tarkistaa tapahtumat ja voimassa olevat käyttöoikeudet.
Peruuko tilin poistaminen tilaukseni?
Ei. Apple hallinnoi tilausta erikseen. Voit perua sen Apple-tilisi Tilausasetuksissa.
