Samma plats, utan annonser
Premium tar bort annonserna från upplevelsen. Apple visar priset och villkoren för ditt erbjudande i appen innan du köper.
Alla stenar under abonnemanget
Ett aktivt abonnemang låser upp Premium-utseenden och de som är tillgängliga via belöningsannonser. Stenar i belöningskategorin som blir tillgängliga under en verifierad betalperiod behålls efter att abonnemanget löpt ut; nya stenar som läggs till senare måste låsas upp.
Hela Journal
Utan Premium visar Journal de senaste sju dagarnas aktivitet. Premium ger tillgång till hela historiken som sparats på din enhet. När åtkomsten upphör raderas inte dessa äldre poster automatiskt.
Välj och hantera ditt erbjudande
Månads- och årsabonnemang erbjuds i appen. Apple kan också erbjuda månadsbetalning med ett års bindningstid, beroende på land och tillgängligt erbjudande. Belopp, period och eventuell bindningstid visas innan du bekräftar.
Några hållpunkter
Kan jag återställa mina köp?
Välj Återställ köp på Premium-skärmen med det Apple-konto som användes för abonnemanget. Apple verifierar transaktionerna och aktiva rättigheter.
Avslutas mitt abonnemang om jag raderar mitt konto?
Nej. Abonnemanget hanteras separat av Apple. Du kan avsluta det under Abonnemang i inställningarna för ditt Apple-konto.
